Várj, ez egy LAPTOP?! - One Netbook A1, A mérnökök mini laptopja

AnonimInc.

52 E megtekintés7

  ➤Itt tudod megvenni:
  www.geekbuying.com/go/5KUDJh79
  www.geekbuying.com/go/5KUDNabF
  ➤Csatlakozz a csatornához! - hugets.info/like/U0uwQq5EahvITay2vpxaHQ.htmljoin
  ➤Tetszik a pólóm? VEDD MEG ITT: bit.ly/anoniminc
  ➤Weboldal: anoniminc.hu/
  ➤Twitch csatornám: www.twitch.tv/anonimgamer
  ➤Instagramom: anoniminc
  ➤Másik csatornám: hugets.info/like/fD1YRzwAcRcT3qHI2Mvh7A.html
  ➤Felvevő eszköz(ök): Panasonic Lumix G90
  ➤Vágó szoftver: Final Cut Pro X

  Közzététel: 15 napja

  Megjegyzés

  1. Bence Igyomosi somogyi

   Most jöhet a gamer teszt is

  2. Linda Kriegler

   szerintem ennyi pénzért egy sokkal jobb laptopot is tudna egy mérnök venni.

  3. Fortnite king

   Nekem programozás rá jó lene

  4. Family GUY

   Nem tom

  5. T Horv

   100k ért megérőslehet. De legalább van kategória.

  6. László Bokor

   Tervezek egy új szakmát szerezni, programozóit. Ámbár a mostani szakmámban is tudnám használni, szóval lehet beszerzek egyet 😅😁

  7. endru

   Autodiagnosztikahoz sem lenne rossz.

  8. Benedek Lindert

   Hol találtad?

  9. Iván Novák

   Én vártam igazából , hogy mikor lesz majd iPad csak Win laptop, az eddigi próbálkozások között szerintem ez áll a legközelebb :D Ahogy végighalgattam, nem találtam 1 súlyos hiányosságot se, még az ára is egész korrekt.

  10. Darth Vader

   Ez egy nagyon hasznos és remek gép. Pontosan olyan mint amilyenre szükség lehet, amikor hirtelen a folyosó közepén meg kell csinálni egy boot USB meghajtót, vagy csatlakozni kell egy olyan eszközhöz amely bár nem számítógép de van számítógépes diagnosztikai programja, de jól használható lehet akkor is ha a főtér közepén a kameráról hordozható USB 3.x-es merevlemezre kell lementeni a videókat. Magánvéleményem szerint az USB 3.x-es merevlemez egy gyors és könnyedén használható tömegtároló.

  11. Gábor Bocskai

   Király meg minden, de láttátok már az árát?! (200k) Remek gép lenne, de szerintem az ára megöli...

  12. Krumpli gaming

   Egy rendszer gazdának nem is kell magyar betűk mert ékezetett nem lehet használni (nem ajánlot)

  13. csaba soros

   a telo tényleg jól szól 😊😊😊

  14. mihaly barna

   én a buszon filmet tudnék vele nézni

  15. I’am Nosferatu

   Ha ez még el vinne játékokat is akkor az fhuu... el viheti a World of tanks-ot?

  16. R Rob

   Dell xt3 rég tudta ezt! Normális magyar világítós billentyűvel , touch paddel kamerával 13' méretben! 90wh aksival! Intel I7 tel! Magnézium házzal! Akkor most miről beszélünk???

   1. R Rob

    @Mateos pont nem fér el a zsebemben mert ahhoz nagy, máshoz meg egérmozi meg sok kompromiszum(pl billentyűzet). . . Az xt3 ugyanez volt csak a hiányosságai nélkül. (Nézz utána!) csak sajnos már nagyon régen. . . Olyan kellene a mostani hardwarekkel! (nekem nagyon)

   2. Mateos

    Az áráról leginkább, illetve ennek pont az a lényege, hogy elfér a zsebedben. Félre ne érts, én nagy Dell fanatikus vagyok (két Latitude + Dell billentyűzet és P22 monitorok. Illetve egyszer remélhetőleg lesz egy Precision) de nekem pont a fent leírtak miatt kifejezetten tetszik, és el is gondolkodtam rajta.

  17. Gábor Magyar

   Ajj Pedig azt a Dirt 3 "gémpléjt megnéztem volna :D

  18. Dávid Csordás

   Vodafone 845 - Annó abban is ilyen trackpad volt :D

  19. György Baka

   Ez az a billentyűzet amit már egykézzel kell kezelni

  20. Zoltan Hoppar

   Ez egy remek analitikai célokra - gép hordozható megoldásban. Plc, robotvezerlés, diagnosztika, on site melók, és mégsem egy drabál laptopot kell hordani. Bár ennél komolyabb spec körülményekre, bányamérnökségnél a Panasonic Toughbookok moduláris megoldása is megérne egy-két misét, ami olyan nehéz mint egy fél bőrönd, de kibírja a legdurvább port, és a beszakadt kijelzőt is egy mozdulattal ki lehetett cserélni.

  21. Zsolti

   Okostelefon helyett jó lenne egy ilyen. Úgyis a telefon funkció a legkevesebb, amit használni szoktam egy okostelefonon, ez legalább rendesen használható mini-PC-ként, mert van rajta fizikai billentyűzet is, és mindenféle kimenet is. Telefonnak pedig jó lenne egy akármilyen vacak, pl. egy 2017-es 3310.

  22. Orbi Gaming

   Nagyon remek bemutató videó lett!

  23. Róbert P

   Túlórázott ipari hulladék

   1. Hun Honcraft

    Miért lenne ipari hulladék? Ennyiért 4Gb RAM-mal kapsz csak laptopot szintén I3-al,ami arra elég,hogy fut a Windows,mondjuk egy Avast,Firefoxban is 2 tabbal tele a RAM,Chrome meg egyáltalán nem futna rajta,mert kevés neki a RAM :)

  24. TheSzaboZE

   Ezen is jól futnak a játékok. Csak kell egy stadia előfizetés :-D

   1. Hun Honcraft

    Úgy szinte bármin 😅

  25. TheSzaboZE

   Az ára az ott van, mint egy "normális" méretű laptopé :) Nekem is küldhetnének egyet :D Ez egyébként pl autószervizekben vagy automaták/gépsorok programozásánál tesz nagyon jó szolgálatot.

  26. Attila Kalmár

   Szia megkérdezhetem hogy a mögötted lecő monitor háttérképét honnan szerezted?

  27. Ottó Király

   Nagyon jó cucc! Szervert vagy switchet konfigurálásnál nagyon jól tud jönni, mert a 15,6"-os subnotit is elég nehéz tartani 10-15 perc után, és egy kézzel gépelni, ha beépítés után derül ki, hogy valami nem jó a konfigban. Akkor lenne ez a gép ultimate, ha lenne benne 4G modem. A gép méreteiből adódóan a szervert sem kellene kihúzni annyira a rackből (már ha a kábel engedi), ha le szeretném tenni valahova.

  28. Ádám Véner

   ez a laptop kiváló osuzásra (a touch screen miat

  29. Medveczky György

   RS-232 portra egy zenélő mátrix nyomtatót is lehetne csatlakoztatni. :)

  30. IMRE ambrus

   Biztonsági és tűzvédelmi rendszerek karbantartására és telepítésére nekem tökéletes. Számlázás, email írás stb Ha meg képeket is kell csatoljak telefontol hamar át lehet küldeni Ezt nem otthoni felhasználásra van tervezte, otthoni felhasználásra haszontalan: kicsi a kijelző, nincs kamera, gyatra hang stb

  31. Árpád Majoros

   Csupán kíváncsiságból, ha nem gaming laptop - már pedig egyértelműen nem az - akkor miért vannak a WASD billentyűk kiemelve? :D Másnak nem tűnt fel?

   1. Eztalanmegnemfoglalt

    Bár én "gamer" gépen, billentyűzeten se használtam még soha a wasd kombinációt, mindig átállítom másra az irányítást :D

  32. Gunther von Hoffer

   Nem olcsó mulatság.

  33. Ferenc Ónodi

   hum hát igazából tudnám mire használni ,bár ezért érdekelt volna mégis mivan benne cpu gpu stb mivel bővíthető stb stb . Tudom utána lehet nézni értem én ,de azért el fért volna ez a csekély információ a videóban is :)

   1. Ferenc Ónodi

    @AnonimInc. jogos :) Bár gondolom szét szedni nem sikerűlt 'ahogy a videóba is prezentáltad' a többire ezért nem tudtál válaszólni :)

   2. AnonimInc.

    08:18

  34. Norbert Fehér

   Programozási köznyezetnek elég... Én egy macbookot is megfektetek a szoftveres és virtualizált környezettel. :D de amúgy az üzemeltetőknek hasznos lehet.

  35. Bucbuc

   Azért létezik usb-rs232 átalakító is. :) De kétségtelenül hasznos.

   1. János Zoltán Guba

    Igen. Viszont ahová natív port kell, oda kb. semmit nem ér. pl. CNC-k. Annak nem jó az usb-s átalakító, mert az csak 5V. Az rs232 meg ~13V. :)

  36. Zoltán G.

   Nekem az informatikus kollégáim rendes nagy laptoppal szaladgálnak, mert azt adja nekik a cég. Hogy örülnének egy ilyen kis kompakt cuccnak.

  37. sheekerz

   A 8/256 GB + Stylus verzió: 217k + 15k posta... A 8/512 GB + Stylus verzió: 234k + 15k posta...

   1. Hun Honcraft

    Stylus nélkül 150k a 8/256Gb :D

  38. Gábor Dávid

   Autók diagnosztizálására kiválóan használható lenne egy OBD II adapterrel ...

  39. Gábor Édes

   kíváncsi lennék, hogy puttyban egy switchet configolni milyen lehet rajta(a sorosport miatt erre tökéletes #sorosport), btw tetszik ez a cumó

  40. ipszi

   Androidon vágok videókat rendszeresen írok, tartalomfogyasztásra van más eszközöm. Nem vagyok se programozó, se mérnök, de még így is nagyon jó választásnak tűnik

  41. wong andy

   Helló, eladó?!

  42. Kovács Zsolt

   Szia a gpd win gépekből nem lesz valamikor teszt .?☺☺😃

  43. Ákos Eiler

   Ez az ez kellett nekem! Nagyon király

  44. HA8MZ

   Rohadt menő kis gép. Én pl asztrofotózásnál nagy hasznát venném ilyennek, hiszen kevés helyet foglalna a táskában, kevés árammal beéri, és azt a 2-3 programot, ami kell, simán elvinné egy éjszakán át. De akár rádióamatőr kitelepülésen is hasznos lehet, szintén a kis mérete, jó hordozhatósága miatt.

  45. Gergely F.

   BIOS íráshoz is jó! Nem kell nagy lapost vinni,ugye a subnotik kihaltak :/ és ez pedig ilyenekre lett ki találva,csak a csipesz kell hozzá meg egy Linux és kész is a bios író gépezet :) vagy arduino programozás,ami persze nagy gépen is elvégezhető,de így ezt be lehet pl csak arra fogni. Nekem nagyon tetszik. GG a fejlesztőknek. De az ára miatt inkább egyéni vállalkozóknak ajánlom És köszi Balázs hogy nem csak egy rétegnek gyártasz tartalmat!

  46. sz.attila

   Végre valami igazán fincsi kis szeletke a tech világból. Ez most felüdülés volt a sok tucat gaming- és üzleti notebook után. Könyörgöm, hozza vissza valaki a netbook-okat! Az egyik legkirályabb termékkategória volt. Na jó, lehetett VOLNA. Ha a Microsoft és az Intel kapzsisága nem ítéli halálra, és nem szinte mindegyik Win7 Starterrel meg azokkal a krumpli Atom procikkal lett volna szerelve. Kis méret 7"-10" kijelzővel, jó csatlakoztathatósággal és teljes értékű számítógépes szoftverkörnyezettel. A létező legjobb recept egy mindennapi ingázós eszközhöz. Most vagy mobilon dolgozol amit én speciel továbbra is rühellek, vagy táblagépen de ott a fizikai billentyűzet és a full-size csatlakozók hiánya szab némi határt (ha csak nem akarsz külső trackpad-et, külső billentyűzetet meg mindenféle átalakítót magadnál tartani, ami szintén kompromisszum), vagy cipeled mindenhova a 15.6"-os elsődleges laptopodat. Akárki akármit mond, egy ilyesmi termékkategória újbóli "mainstreamesítése" az aktuális hardverigényekhez igazítva sokaknak jelentene kellemes megoldást a mindennapokban.

   1. Hun Honcraft

    A netbookokat a Tabletek fejlödèse nyírta ki,nem azért,mert alapból nem fogyott :)

  47. Sándor Csereklei

   utazós filmezős unatkozós

   1. Hun Honcraft

    annak picikét drága

  48. Gábor Illés

   Mi nyálcsorgató egy TTL RS-232 portban? Miért lenne jobb mint egy USB-re csatlakoztatott? Megfelelő USB csatlakozóval még telefonnal is megy a soros port. Amúgy jópofa a szerkentyű, de minek? Akkor inkább egy 10 colos dell 1017 használtan, sokkal életképesebb.

  49. Attila Lajos Fullo

   Egy dolgot mondjon meg nekem valami ez miért több mint 200ezer forint?

   1. Miklós Brotscholl

    Az ipari vagy réteg cuccok sose olcsók

  50. Krisztián Lakatos

   Háttérben lévő háttérkép? Wallpaper Engine? Ha igen akkor melyik kép?

  51. Gábor Érdi

   7.2 col a telefonom kijelzője... Akkor az nagyobb? 😆

   1. Gábor Érdi

    @Hun Honcraft Huawei mate 20 X 5G

   2. Hun Honcraft

    Melyik telefon?

  52. Bence Horváth

   Ez inkább egy billentyűzetetest windows tablet...

  53. elektronik csapat

   Én pl. programozó és hardver fejlesztő vagyok, ez rohadt jó cucc. Amikor a már felszerelt hardvert kell átprogramozni, és a menyezetre van felszerelve, és 3m. usb kábel kell mert a laptop nem fér fel a létrára na az az életérzés. Ez a mellény zsebemben elfér. De miért kerül több mint 200.000 Ft.-ba azt nem értem.

   1. Hun Honcraft

    @bati67 Az iPhone nem rétegtermék,és ha feltűnt volna,egy csúcskategóriás Android annyiba kerül,mint amennyi az iPhone 12-es széria

   2. bati67

    Azért kerül olyan sokba, mert RÉTEGTERMÉK, mint pld. az iPhone! :-)

  54. Henrik Kottner

   Klassz cucc, De ! 6-700 dollárt nem adnák érte !

  55. Péter Kiss

   Na ez kjo lenne nekem.

  56. István Kapus

   Persze 😂 "túl kicsi a csavarhúzóm" 😂 csak fostál szétszedni 🤣

   1. Hun Honcraft

    Miután szédszedte anno a 1,5 milliós ASUS Zepyirus Pro Duot

   2. AnonimInc.

    Igen, arról vagyok híres, hogy nem merek szétszedni milliós laptopokat

  57. Bánhidy Márk

   Ilyet máskor is látnék

  58. Zsoltiiv

   Régen a gépek szobákat foglaltak el most meg..

  59. Szegh Jani

   mi az g-sync monitor a háttérben ha szabad tudni ?

  60. Pèter Mitcha

   Mikor lesz 2021 es gép osszeszererő videó? Ha lesz legyen AMD konfig

  61. MR. R

   Ez rohadt jó

  62. Zoltán Barta

   telekommunikációban dolgozom ahova ez tökéletes lenne terveket nézni kihajtva és csatlakozni az állomásra. nemtudom még mennyibe kerül, nekem maximum 100ezret érne de gondolomjóval magasabb az ára.

   1. Hun Honcraft

    a full alap modell 185k,a csúcs meg 220k

  63. D C D

   Hát te sem aludtad meg a 8 òrát mi? :-)

  64. BoldiVlog

   tudom hogy akinek nem inge.... DE én amúgy azon fiatalok közé tartozom akik nem szeritik vagy nem játszanak a fortniteval

  65. WoTReplays

   Na .. várjuk a játék tesztet

  66. balázs kosztra

   Én nem értem hogy miért baj ha nincs magyar kiosztása egy billentyűzeten, vagy nincs megjelölve rajta...Én angol kiosztású billentyűzeten írok, magyar betűket is...Ha nem tudtok gépelni tanuljatok meg! Nem olyan nehéz odanyúlni az ' jelért...

   1. Hun Honcraft

    Elég sokaknak nem rutinos ez,és nem jó érzés,amikor írsz egy hosszú szöveget,és a végén rájössz,hogy lemaradtak az ékezetek

  67. Tóth Edward

   Imádok olyan cuccokról nézni techvideót, amit soha nem fogok megvenni 😄😆

   1. Zoltán G.

    Hát nézz fogkrém összehasonlító videókat 😀.

  68. Lukács Répási

   Szerintem elèg jó laptop alapjátèkokra jó nekem tecik

   1. Hun Honcraft

    Alapjáték alatt Minecraftot értesz? Mert 8 chunkon gyors grafikán az menne 60 fps-sel,de szerintem semmi több 7 colon érdekes PC játékokat játszani

  69. horvi93

   Régebbi CNC gépeknél, amiken még csak sorosport csatlakozás van, nem igazán szokott működni az usb-sorosport átalakító. Ha ez a gép le tudja kezelni normálisan, akkor jár neki egy csillagos 5-ös.

  70. Gold Pollux

   2020: ez az RTX 3090 bazinagy!!! 2021: wow ez belefért egy nála kisebb tokba meg egy tápegység mellé! 2030: oké megvettem ezt a kicsi laptopot ami a videóban volt, ja de nem ilyen gagyi teljesítménnyel hanem egy RTX 4090-el:D

  71. Máté Hajós-Szabó

   Balázs, lesz játékteszt???

   1. Hun Honcraft

    A Dirt 3 Full Lowon 20fps-sel futott

  72. Sanyi Szabo

   Azért nem árt ha rendelkezel kellően jó szenzorokkal a képernyő olvasásához. Érti aki érti.

  73. Áron Kovács-Hajdics

   Nem Fortniteozok.

  74. Áron Kovács-Hajdics

   Nekem az jött át hogy ez egy jó laptop amit tabletnek fogok hasznáni. :)

  75. Máté Bence Sárvári

   zsebben hordozható osu laptop iskolásoknak szünetre

   1. Hun Honcraft

    @Máté Bence Sárvári Hát akartam volna írni,hogy csak erre ezt a laptopot venni itthon luxusnak minősül

   2. Máté Bence Sárvári

    ja nem mert 200k :(

  76. Fodor Bence

   Szerintem aranyos kütyü

  77. labi0914

   5:40 -nél egy új Magyar szót véltem felfedezni"rásikerült jönni" de mégis az meg mia tosz?rásikerüüüüült????fasza gratulálok örülök,hogy sikerült rájönni!

   1. Bence Péczeli

    ?;-;

  78. Kováts Krisztián

   Talán ilyen mini pc alapu kassza egesz jol krealhato lenne belőle a portjai által :)

  79. Róbert nagy

   Én 14 vagyok mégis elgondolkozom majd a meg vásárlásán mert mérnöki középiskolába megyek

   1. Róbert nagy

    @elektronik csapat Szeged Vedres István...

   2. elektronik csapat

    13 vagyok, mejik suliba mész? Megnézném mit tanítanak arra felé.

  80. Gpl YT

   220.000 ezer forint? Ok

   1. Hun Honcraft

    van 185k-s kiszerelés is

   2. elektronik csapat

    Nincs túl sok a piacon, azért.

  81. tanya csenöl

   Köszi a bemutatót, ez nekem tök jó! Most egy 12"-os laptopom van, de ha lecserélem ilyesmit fogok keresni. Mondjuk a virtuális gép futtattást majd át kell gondolni, de megoldom máshogy, hurcibálni tökéletes. Már csak az árát kell megnézem, aztán meglátjuk merre görbül a szám. :)

   1. tanya csenöl

    @elektronik csapat Azaz lefele. :)

   2. elektronik csapat

    Semerre mert rohadt drága.

  82. F.E.K.

   Hohó, natív serial port... hm.. tetszik!

  83. Endre Törteli

   Hülye gyerek:Ezen fut a Szájberpánk?

  84. Milan Soos

   Az árra egy közép kategóriás laptopé.(Szóval kinek érné meg, vesz egy ugyan ilyen árkategóriás laptopot amin sokkal több programot meg lehet csinálni.Ugyan ANYIÉRT!!) Csak tisztázni szerettem volna.

   1. Hun Honcraft

    Akinek nem az a fontos,hogy a Fortnite hány fps-sel fut rajta ;)

  85. Vencel Szabó

   Imádom a videóid, humorosnak tartalak 😁

   1. Zoltán G.

    Nekem az tetszik benne, hogy baxik rá, hogy olyan a gyeptéglája, mint akit most vetett ki az ágy 😀. De tényleg mókás mókus 😀.

  86. Sinistralee

   Több port meg extra dolog van benne, mint egy normál laptopban. Nem is értem, hogy fért bele. Meg ha ebbe belefért, miért nincs mindegyikben?

  87. Gábor Szabó

   Ha ilyen 80.000 és ehhez hasonló árkategóriában mozogna az ára akkor sokkal nagyobb sikere lenne, és az átlagfelhasználók körében is keresettebb termék lenne Edit: Lehetnének időbélyegekre osztva a videók

   1. Hun Honcraft

    @Gábor Szabó Hát ahogy néztem az árukeresőn,a többségükben I3,4Gb RAM,120Gb SSD van

   2. Gábor Szabó

    @Hun Honcraft Azért nem teljesen egy ehhez hasonló hardware van egy rendes 200 ezres Windows-os laptopban

   3. Hun Honcraft

    200k-ért ehhez hasonló hardwert kapod rendes laptopokban is 😉

  88. Reg. Mesz.

   Basszus ez de jól jönne mikor padlásokon konfigolok kamerákat és routereket!

   1. Reg. Mesz.

    @Traxx012 köszi a tippet

   2. Traxx012

    Nézz egy használt getac V100 laptopot. Nekem is az van, MIL szabványoknak megfelel, bár csak core 2 duó, 4 giga rammal 160 SSD-vel. Valahol 45 ezer körül vettem (természetesen használtan). (ugyan így kifordul a kijelző, +érintőképernyő is van)

  89. Tibor Deák

   Na ezt nem veszem meg nagynamának születésnapjára. ((Rossz a szeme))

   1. AnonimInc.

    Ez egy... jó döntés :D

  90. Bence Kulcsàr

   Jó laptop csak ennyiért már veszek egy rendes laptopot

   1. Hun Honcraft

    Ennek az alapmodellje 185k,a fullos meg 220k,és 185-220k között itthon I3,4Gb RAM,(dedikált vidikártyáról ne is álmodj),FullHD kijelzővel kapni laptopot És ez a gép rétegtermék,tehát vehetsz nagy laptopot ennyiért

   2. Alex Beri

    @Bence Kulcsàr Igen, mint az emberek 99,9%-a, mert nem nekik készült ez a gép, nem kell külön kiemelned.

   3. Bence Kulcsàr

    Önnel is van baj mert ott van hogy jó laptop csak 220000Ft már veszek egy nagy méretű laptopot

   4. Kristóf Herle

    Látom van baj 😀 el lett mondva hogy nem átlagfelhasználásra van.

  91. Gamer Master

   Ez nagyon jó

  92. JUSTN12

   A fortnite megy rajta? Pls valaszolj!

   1. Hun Honcraft

    Valószínűleg nem,vagy legalábbis nem jól még full lowon sem

   2. Alex Beri

    Amin a Dirt 3 20 fps-el fut, azon szerinted elmegy a Fortnályt?

  93. Greg[EPIC]

   Tisztelt műszaki tervező társak! (Gépész-,Építő-,Jármű-,logisztikai-, stb mérnök és mérnök hallgató) Ez a kis csoda képes futtatni intel hd 615 gpu-val a tervező programokat. Tény, hogy a legalacsonyabb beállításokkal, de ezekre az eszközökre már vannak optimalizált konfigurációk. Ha valaki problémázna az árával (217ezer Ft + 12ezer a toll) az vegye figyelembe, hogy ha dolgozik vele, akkor ez nagyrészt ugyanúgy asztali pc-ként üzemelne, csak gyorsan és könnyen hordozható. Pl: gyors előadásokhoz, egyik munkateremből a másikba hordozáshoz, hogy ne legyen gond az adatátvitellel stb.. A másik, hogy ha 3D modellező programot akarunk használni, de kell a teljesítmény akkor ajánlom az Onshape programot, ami egy online program. Nem kell hozzá erős gép, csak megfelelő internetkapcsolat és akadásmentesen, és hatékonyan tudsz modellezni.

   1. horvi93

    Vagy távoli asztal eléréssel felcsatlakozol az irodai workstation-re, ha elég erős a neted.

  94. Tóth Ádám

   Legalább nem 1,5 millió! :D

   1. Tyúk Craft

    azert 210K megér ha valaki tényleg használná

  95. Balázs

   Na lássuk, ki írta be Google-be, hogy "rétegtermék"?

   1. Hédi Horváth

    @Mária Nemes Aha

   2. Domonkos Varga

    @Mária Nemes jaja

   3. Mária Nemes

    És nektek is a hosszú farok elméletet adta ki? :D

   4. Domonkos Varga

    én is

   5. Milán Baráth

    én ._.

  96. László Polgár

   Pont ilyesmi gépeket nézegettem. Panasonic ipari gépei eszméletlen drágák és nekem nem is kell feltétlenül ütésálló, vízálló tégla. Autódiagnosztikában, plotter beállításban és hőszivattyú beállításban tök hasznos lenne, valamint helyszínen számlázni dokumntálni szivárgásvizsgálati naplót írni jó lenne, mert a portok miatt jelenleg egy XPs gépet használok ami 100 éves. Ilyen ipari cucc bemutatóknál a betekintés és napfényben kinti kijelző láthatóságot is tesztelhetnéd, egyik legfontosabb.

  97. T Tihcsi

   Az a pc ház ami a háttérben van az CM h500m?

   1. T Tihcsi

    @TheEzaz22 Mc Van köszi😉😉😉H500 M

   2. TheEzaz22

    @T Tihcsi Milyen videót? Oda van írva a teljes config

   3. T Tihcsi

    @TheEzaz22 azt a videót hol találom ?

   4. TheEzaz22

    anoniminc.hu A ,,Milyen windows-os géped van?" pontot ajánlom figyelmedbe

  98. Zsolt Kis

   Ez egy zseniális kis cucc, én, aki plc rendszerekkel (is) foglalkozom, ez bizony releváns választási opció.

  99. Marcell Végh

   Az autók középkonzoli kijelzője ennél a számítógépnél nagyobb. A legtöbbnek, ha jól tudom, 8 colos van. De talán van, amelyiknek 10 colos. Autós központi kijelzőnek (nem a manapság divatos digitális műszerfalra, hanem a középsőre gondolok) a 10 col, mondjuk, szerintem túl nagy, ezzel szemben 10 colosnál kisebb laptopot (netbookot) nem vennék.

  100. István Varga

   Üzleti szférában dolgozóknak is kiváló. Pl. egy üzletkötő, ha nagy összegű üzletkötésre megy, nyilván megfelelően öltözik. Sok embernél gondot okoz, hogy nem talál megfelelő laptop táskát az öltönyéhez, szmokingjához (vagy esetleg fordítva. Ez a kis gép simán elfér egy zakó vagy egy elegáns szövetkabát belső zsebében. Aztán mehetnek az átutalások, kifordított kijelzővel, hogy az ügyfél is láthassa. Egyébként még pedagógusoknak is hasznos lehet ezen tárolni a ppt-ket. Prezentációhoz tök mindegy a gép, de ezt legalább könnyen felviszed a lépcsőn, főleg hogy a kezed amúgy is tele van házi dolgozatokkal. Mérnököknek pedig kiváló lehet mondjuk gyakorlati munkánál. Könnyebben rohangál vele egy gyártó üzemben, szabadban terepen, stb.. Nem csak hogy réteggép, hanem egyben hiánypótló is.