AMD Radeon RX 6800 - A PIROSalom Visszavág [ASUS TUF Gaming RX 6800]

AnonimInc.

20 E megtekintés2

  ➤Info a kártyáról: bit.ly/3qEPkHR
  ➤Csatlakozz a csatornához! - hugets.info/like/U0uwQq5EahvITay2vpxaHQ.htmljoin
  ➤Tetszik a pólóm? VEDD MEG ITT: bit.ly/anoniminc
  ➤Weboldal: anoniminc.hu/
  ➤Twitch csatornám: www.twitch.tv/anonimgamer
  ➤Instagramom: anoniminc
  ➤Másik csatornám: hugets.info/like/fD1YRzwAcRcT3qHI2Mvh7A.html
  ➤Felvevő eszköz(ök): Panasonic Lumix G90
  ➤Vágó szoftver: Final Cut Pro X

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Domonkos Balázs

   6:52 Az szimpla AMD hiba lehet hogy nem mindnél van így de az nekem is úgy működik!

  2. Gábor Perényi

   "amit ezekből a tesztekből leszűrhettünk, az az volt, hogy bizony ez a kártya ez majd nem minden szituációban túlteljesít, a 3070" WTF? akkor most melyik is a jobb? csak mert ez annyira értelmetlen és magyartalan mondat lett, hogy nem értem mi van :D

   1. Gábor Perényi

    @AnonimInc. Balázs, azt mondtad, hogy "majd nem minden szituációban túlteljesít, a 3070"" és nem azt, hogy 3070-en :) ezért jeleztem, hogy így nem érhető amit mondasz. Nyilván lányos zavarodban voltál, de engem komolyan megkavart a dolog, hogy mi van :D

   2. AnonimInc.

    “Amit ezekből a tesztekből leszűrhettünk, az az volt, hogy bizony ez a kártya ez majdnem minden szituációban túlteljesít a 3070-en. “ Igaz, 2017-ben érettségiztem, de akkor ez még egy értelmes magyar mondat volt.

  3. RedDead

   Nekem adod?

   1. AnonimInc.

    Természetesen

  4. YT Norbesz

   csak mondom hogy a csgo inkább cpu igényes

  5. József Ifj Kiss

   Egy ilyet tervezek venni. Elfogadható Áron.

  6. SB duo Hungary

   Az AMD Relive-nál videó felvevéskor és liveoláskor tapasztaltam ilyet én is, de nekem megoldotta, hogy a játékot amit felveszek azt windowed fulscreenbe raktam. Ha az se működik indítsd újra a géped. Nem tom miért de ez bevált nekem.

  7. Merion

   Szia! És ez már képes a ray-tracingre? :)

  8. Muffin Maffia

   Csak amedig az 3080 megveszed 160k adig a 6800 az pedig 400k

   1. Patrik és Dani

    @Muffin Maffia tényleg

   2. Muffin Maffia

    @Patrik és Dani ahaa gondolom!

   3. Patrik és Dani

    @Muffin Maffia én yugoslaviaba

   4. Muffin Maffia

    @Patrik és Dani én németbe lakom! 😳

   5. Patrik és Dani

    Nézz fel netre AMD félmillió Nvdia 1millió Érdekes...

  9. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

   5800x el működött akkor a SAM rendszer az ingyen 5-10 fps a 6000 es szériával 4K-s fps-ek ezek? Ja látom itt ott látni valahol nem 1440p inkább. RTX ben szerintem az új játékokban lesz jó. Konzolokon egy gyengébb ilyen kártya van bent és megy rajta szépen a raytracing. Dirt 5 ben pl veri az NV-t most is. DLSS is jön hamarosan.

  10. Hooligan Djbaro

   Nincs benne dlss ,nagy hátránya

  11. Scorpius Gaming N More

   1 HDMI és 3 DP port, tehát akár 4 monitor is. Maradjunk annyiban, hogy egy DisplayPort 3 monitort tud kezelni, szóval 3*3+1 az nálam 10. :) De egy RayTracing összehasonlítás jó lett volna, ha jól emlékszem csak egy játéknál volt bekapcsolva.

   1. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    @AnonimInc. De ez raytracinges kártya. Csak a régebbi 1-2 éves gamekben még gyengébb mert azokat teljesen Geforce RTX re tesztelték le. De pl a Dirt 5 ben már egál vagy jobb az RT je ennek a karinak. S szerintem az új konzol gamekben is jobb lesz mert a konzolokban is ilyesmi 6000 es GPU van csak gyengébb picit. S ott is megy a 30-60 fps rt Emellett megszaporodott az AMD sponsoráció is. (Godfall, AC Valhalla, Far Cry 6 idén, Dirt 5, Death stranding, Watch dogs 3 stb) Ezeknél a gameknél a tesztek alapján bezony 25% + okat kaptak az Nvidiák. Vagy az új AMD driver Hitman 3 at erősítette annyira hogy 6800 XT vs 3080 14% difi lett AMD javára! Erről cikk is volt sok helyen.

   2. AnonimInc.

    A legtöbb játékban nem bekapcsolható a funkció abban az esetben, hogyha nincsen olyan videokártya

  12. Bendegúz Dömötör

   2:50 A gépemben van 16GB, az igen!

  13. Richárd Kecse Nagy

   6900 mikor lesz? Az a csúcs kártya.

  14. DEZSŐ OLÁH

   Akkor megéri a 410K forint értékét?

   1. DEZSŐ OLÁH

    @Valentin Vas amúgyse költenék annyit a kártyáért csak kiváncsi voltam hogy az a kártya megéri-e.

   2. Valentin Vas

    Éri a halál. Az majdnem 1400 dollár amikor az MSRP 580 kellene hogy legyen. Nyilván 27% áfa meg minden itt van nálunk de akkor sem kellene hogy ilyen 220000K felett legyen. De ennyibe gondolom majd csak tavasz/nyár után lesz vagy talán soha mert mire rendeződnek az árak már RX 7000 is lesz.

  15. Bence Pál

   Nemtudom milyen lehet a radeon software egy ilyen új kártyán, de nekem az öreg fury-val elég tréül viselkedik.

  16. Miklos Erdosi

   szia.nagyon tetszik a háttér.kerlek mondd meg hogy honnan tudom beszerezni ezeket a falpaneleket. Nagyon szepen koszonom.:)

   1. Hun Honcraft

    @Miklos Erdosi Türelem,majd válaszol 👌

   2. Miklos Erdosi

    nagyin koszi a semmit.

  17. Darkness Ringo

   Most komolyan, értem az RTX jelentését, de ezt az RX és XT jelentését nem értem D: Valaki lenne szíves elmagyarázni?

   1. Tamás Péter

    @FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája Köszi, ezt elfelejtettem tisztázni, de az AMD alapból elég vram-ot ad, 3080-ban 10gb vicc

   2. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    @Tamás Péter Nem itt nincs több vram, (6800-6800xt 6900 xt is 16gb os) csak magasabb a frekvencia és több a Compute Unit a számoló egység amivel az Ray tracing-et is számolja részben az AMD. A 6700 asok jönnek 12gb rammal hamarosan. A 7000 es széria lesz csak igazán durva ha igazak a hírek. Dupla chipletes kialakítás lesz! (Nem dupla GPU csak a chip lesz dupla) 2*80 CU azért durva lesz! 5nm en

   3. Eduard Edy

    @Darkness Ringo több a nyers erő kevesebb fogyasztás mellett :D

   4. Darkness Ringo

    @Tamás Péter Es megadja ugyanazt az élményt, mint egy RTX?

   5. Tamás Péter

    RX: a kártyacsalád neve XT: olyan mint nvidiánál a Ti, ugyan annak a kártyának egy kicsit erősebb verziója (több vram, stb) , pl van: RX 6900 és RX 6900XT is

  18. Szegh Jani

   mostanában nagyon bszó videókat csinálsz ! gyakorlatilag nincs is most olyan magyar csatorna ahol ennyi fsza vga bemutató illetve teszt van !

  19. András Gamepost

   Jó kis videó lett 😀 Egyébként én decemberben voltam muszáj váltani amd-re mert már amúgy is kellett az új kártya és nagyon mást nem találtam normális áron így vettem egy 5600 XT-t ami kb. egy rtx 2060 szintjén mozog ééés megérte megvenni azt kell mondjam 😮 A Cyberpunk is elég szépen megy vele, aztán a Control-t is kitudom maxolni szóval cseppet sajnálom hogy nincs ray tracing benne de nem volt rossz választás 😄 (meg mondjuk a gtx 1060-nál ami volt nekem annál mindenképpen jobb😂)

   1. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    Jobb is picit a 2060 nál már tesztek alapján. De kevesebbet eszik pl. Árban is jobb. Nekem 5700 lett de az nem sokkal jobb 2060 super-2070 nél van. 5700 XT meg 2070 super lett volna de nem volt már rá keret épp. Mondjuk pont a cyberpunk és a Control full Nvidia-s game :D A logo is ott van mindig. Viszont most egyre több az AMD sponsor game ahol +20-25% ot ver a konkurenciára AMD durva. (Dirt 5, Far Cry 6 hamarosan, AC Valhalla, Godfall, Death stranding stb) S a konzolok is ilyen GPU val mennek csak gyengítettel és megy az RT is rajta. Szal az új gameknél szerintem jól megy majd az RT is az AMD-n s jön a DLSS-ük is driverrel. Dirt 5 ben pl veri RT ben Nvidia-t az új gpu . Az új játékoknál szerintem már optimalizált lesz.

  20. Luki

   örültem volna ha esetleg összehasonlítod a tartalom gyártók / streamerek szempontjából is a 2 kártyát

   1. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    Streamereknek jobb az Nvidia mert megvetek egy szoftvert hozzá de csak azért. Gondolom majd az AMD is előrukkol ahogy az AMD Relive is az NV Shadowplayre ellen jött ki. DLSS is jön hamarosan elvileg driverrel. RT meg már van csak ők CU val számolják ki. Egy részével.

  21. MR Deka

   0:35 😆

  22. TheIronicFur 02

   Megjegyzés: Aki Linux-ot tervez használni, annak egy AMD kártya kötelező darab. Nem kell vacakolni az illesztőprogram beépítésével a kernelbe (vagy ha igen, azt mellékelik a kernel fájljaihoz, mivel az AMD driver-ei nyílt forráskódúak), ezért mindig a legfrissebb Linux kernellel tudod használni a géped AMD kártyával, ami mindig magával hozza a legújabb gaming-hez köthető fejlesztéseket is, lsd. Syscall User Dispatch (Magyarul felhasználói rendszermag-utasítás elosztás; lényege az, hogy az olyan Windows-os játékoknál, amelyek nem a DirectX csatolófelülettel kommunikálnak, hanem a Windows NT remdszermaggal, akkor abban az esetben a Linux kernel lefordítja a Wine számára az NT parancsokat UNIX parancsokká, ezzel kompatibilitási réteget adva rengeteg Windows játéknak, amikben van valamilyen csalásokat kiszűrő mechanizmus, pl. Easy Anti-Cheat, vagy olyanok, amik ügyes rendszermag-trükkökkel érik el a szaggatásmentes működést; plusz, így a Linux natív programként tudja kezelni az OpenGL-lel és Vulkan-nal megírt játékokat is.) Higgyétek el, AMD kártyával egy hónapnyi fejfájást úsztok meg Arch Linux alatt és hamarabb fogjátok megkapni a teljesítményt optimalizáló illesztőprogram-foltokat Linux alatt, mint Nvidiára. Linux -> AMD GPU, nincs mese.

   1. Hun Honcraft

    Csak a Linux nem játékra való

  23. Nagy Zsolt

   2:29

  24. FearFm

   terhelés alatt mennyire melegszik ?

  25. FearFm

   ezeket a kártyákat 4k-ra tevezték ... csak kár hogy 4k teszt nincs :(

  26. Zsolt Papp

   Pont ,hogy az AMD szoftver, egy rakás szar.

   1. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    Régen max már nem. Csomó dolog van ami nincs is az Nvidia-ban és sokkal könnyebb kezelni. Amióta új driver alapjuk van kb 2 éve azóta jó. A Catalyst korszak na az szar volt.

  27. Péter Gánóczi

   Én egyre inkább azt látom, hogy évek óta alig van grafikai előrelépés, inkább csak erőforrás herdálás megy játékkészítői oldalon.

   1. Hun Honcraft

    Mert nincs hova 😅

  28. Kemény Multi

   smart access memory be volt kapcsolva ? Úgy is csinálhatnál egy tesztet hogy bekapcsolva van

   1. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    Jaja ezzel a procival ment volna +5-10 fps kb

  29. Süti GamingYT

   Szia AnonimInc. 6:32-nél az a funkció megtalálható Geforce Videókártyákban csak kell hozzá egy alkalmazás

   1. Gábor Bocskai

    Igen, de ehhez nem kell külön alkalmazás, mert ez maga az AMD built in szoftvere... ez nem videókártya függő... és azért mondta ez elt mert régebben sokan szidták az AMD drivereket/szoftvereket

   2. AnonimInc.

    Igen. Itt pedig be van építve.

  30. Krisz HUN

   tényleg jó hogy versenyeznek minőségben de az árak egy pöpet túl vannak tolva szerintem

   1. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    Na meg a bányászás és a sculperek

   2. Gábor Bocskai

    a covid mindenhol okoz károkat a gazdaságban...

  31. Force L

   amúgy egy kérdés mi a különbség a tápcsatlakozós pl 1x6pin csatis vagy egy nem tápcsatlakozóval rendelkező videokártyánál? a tápcsatlakozós nagyobb teljesítményél dolgozik?

   1. Force L

    @Gábor Bocskai Köszi a segítséget

   2. Force L

    Köszi c:

   3. Alex Nagy

    @Gábor Bocskai Igen, az alaplapoból 75 W-ot tud felvenni, a 6 PIN-ből újabb 75-öt, és a 8 PIN-ből 150 W-ot

   4. Gábor Bocskai

    Igen, amin nincs csatlakozó az az alaplaról szedi a villanyt és ott nyilván nem tud annyi feszültség átmenni mint külön kábelen, de mondjuk mivel gyengébbek is általában, nem is kell nekik annyi feszültség

   5. Alex Nagy

    Igen, nagyobb teljesítménynek dolgozik, ezáltal több áram is kell neki.

  32. bork

   6:57 nvidia szabotázs! Váltsál zöldre

  33. Game Universe

   qurva NASA huzzon má'el bányászni az aszteroida mezőkre, hogy legyen nyersanyag a kártyák legyártására....

  34. Bence Szőcs

   De az amd nm tartalmaz rtxet?

   1. You Are Little Gay

    @FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája igen, azóta utána néztem. 6000eseken valóban van/lesz. de 5000en asszem nem

   2. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    De RT-s csak a Compute unitok (pl ezen asszem van 64 (6800 XT n 72, 6900 on 80) annak a 25% az RT-t számolja ha ON) egy részével számolja ki. Jön DLSS is hamarosan driverben csak máshogy hívják majd. Dirt 5 ben RT ON pl egál v agy jobb picivel Nvidia-nal (DLSS nélkül ami amúgyis egy trükk nem natív) Szerintem az új konzolgameken jól megy majd hisz a konzolokban is AMD ilyen GPU van csak picivel gyengébb CU számmal s ott is megy RT.

   3. You Are Little Gay

    @Scorpius Gaming N More ray sincs, az is csak rtx

   4. Scorpius Gaming N More

    RTX nincs, Ray Tracing van.

   5. Hun Honcraft

    ez csak az Nvidánál van

  35. Friderikusz Sanci

   Engem csak a 300-400 ezres ára és az raytracing hiánya zavar.

   1. Friderikusz Sanci

    @Scorpius Gaming N More igen, és 30 fps volt, nagyon rossz az amd ray tracing, minecraftban is csak 30 fps

   2. Friderikusz Sanci

    @Hun Honcraft én a külföldi beigért árakhoz hasonlítom.

   3. Scorpius Gaming N More

    WD LEgionben be volt kapcsolva a Ray Tracing...

   4. Hun Honcraft

    @Friderikusz Sanci Most minden kártya nagyon drága,ami nem egy régebbi kártya GTX 1000-es széria (Ott kivéve a 1070 és a 1080),illetve a 900 szériából mindegyik modell,illetve azalatt

   5. Chris Invisible

    @Ákos Martos ha Raytracing vagy DLSS akkor nvidia,minden másra ott az AMD.

  36. Fiderik Cseszter

   Amúgy nem értem hogy miért 100 fps alatt mennek rajta a játékok ha már vesz az ember 800 k konfigot elvárnám hogy 400+ fps felett nyomja

   1. Gábor Bocskai

    A felbontás és a grafikai beállítás is számít... meghát a játékok nem a magas FPS-re lettek optimalizálva... sok esetben maga a játék ki sem használja/pazarolja az erőforrásokat és ha megnézed akkor egy 100k-s telefonnál egy 550k-s telefon sem 5x olyan jó, max 1,5/2x ami meg itt is megvan

   2. Feher Janos

    azért mert 2k-ban futatta a gameket. Nyilván 1080p-ben lett volna vagy 200+fps mindegyik gamen.

  37. Akoshus75

   Nehéz volt elhinni egy darabig, hogy eljutunk arra a pontra, amikor lesz értelme a 360hz-es monitoroknak, de úgy tűnik, hogy mégis összejött a dolog esports címekkel. Eszelős, hogy az rdna és rdna2 kártyák mennyit toltak a versenyen tradicionális rasztorizációs render technikák teljesítménye terén. Ugyan még ray tracingről csak az nvidianál beszélhetünk, ahogy dlss-ről is, de ezeknek a nyílt szabadalomként elérkező alternatívája végre közeleg, így ott is láthatunk végre valódi versenyt a közeljövőben

   1. Broker Nagy

    ray tracing egy nagy faszság.. semmi értelme.

  38. Endre Törteli

   Piros Zsigulisok🤣

  39. Johnny Cs

   Én azon a pár szörszálas arcodon akadok ki. Nem probálod ki a borotvát ehelyett a foltokban feltünő arcszörzet helyett?

   1. Benczik Gábor

    Elég csöves benyomást kelt szegény!Jobban állna neki,ha teljesen megborotválkozna inkább!De ha neki ez jó...

  40. Matyas Denes

   Nagy respect,hogy a tesztelesnel nem volt Fortnite

   1. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    Fortnite-ban nagyon erős másik oldalon volt teszt. Meglepődtem mert annó NV-n ment jól.

   2. golem.

    @AnonimInc. Balázs szerinted azért,hogy a Fortnite gyerekek kikönyörögjék a szülőktöl,hogy megvegyék?

   3. Matyas Denes

    @AnonimInc. Adom :DDD

   4. AnonimInc.

    Az Nvidia kikötéseinél volt megadva, itt nem volt :D

  41. László Csizmadia

   Red vs Blue és Red vs Green

   1. Zayn

    @Hun Honcraft wow

   2. Hun Honcraft

    AMD vs Intel és AMD vs Nvidia,aki nem értené 🙃

  42. KGB technics

   8:32 hmmm érkezik az Asus vízhűtöt 6800xt-tesztje?

  43. Hun Honcraft

   Összevethetnéd egy Nvidia kártyával 😉

   1. Márton Szilágyi

    @Gábor Bocskai Erősebb is.

   2. Gábor Bocskai

    Igazából ez a kártya ha kíváncsi vagy rá nagyon valahol a 3070 és a 3080 között van...

   3. AnonimInc.

    Van videóm a 3070-ről, és erről is, szóval ha nagyon akarja az ember, össze lehet vetni.

   4. László Csizmadia

    Nem kell. Ebből már látni.

  44. Barni Berecz

   Gratulálok! Eddig 0 dislike. 👍

   1. PluszDániel

    Sajna már van 3 rajta

  45. GyurMa Gyuri

   Végre ismét GPU háború a zöld- és pirostökűek között! Az AMD amit itt leművel az elmúlt 3 évben, az szerintem nagyon is becsülendő.

   1. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    @Gábor Bocskai Igen én is 7000 es kártyára =amik állítólag dupla chippel jönnek ki a GPU egy lesz de dupla chippel tehát pl 2*80 CU :) ) váltok 5000 esről majd. 2600x es ryzenről is váltok majd. Meg Ryzen 6000 re 5nm en jönnek majd mind a GPU mind CPU.

   2. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    @Lori Kacsó Csak későn év végén jövő év elején 5nm es Ryzen és GPU dupla chiplettel. 2*80 CU val pl

   3. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    Jövőre jön az 5nm es Ryzen 6000 és az 5nm es 7000 es GPU amiben elsőként lesz dupla chiplet. Tehát kb most a 6900 xt 80 CU akkor lesz 2*80 ami híddal kommunikál majd egymást közt :)

   4. Szegh Jani

    @Kálmán Bakos hát hogy minek ezt bizonygatni mindenki tudja

   5. Kálmán Bakos

    @Szegh Jani Akkor kedves Jani, nem értem mi volt ez a hablaty duma. Ugyanis a véleményem pont arról szólt, hogy annyi év döcögés után beérett Lisa Su és cégének gyümölcse: a Ryzen hasít és végre úgy tűnik a Radeon is. Ezt én dícsérem, ahogy a videót is.

  46. Norbert Foki

   Dope intro

  47. műtős Ricsi

   Mikor lesz a Win telepítős videó?